welcome to the 60s

2011-11-30 / 17:55:00 / fashion / 0 kommentarer


Älskar modet mellan 60-70 talet. Twiggy ser så graciös ut i den simpla vita klänningen och den klassiska 70-tals hippien ser så nöjd ut när hon promenerar med gitarren vid sin sida. Hade de det kanske bättre förr?

Ny kategori

2011-11-30 / 17:44:00 / Företagande / 0 kommentarer
Hej!
Här tänkte jag skriva om ett av mina stora intressen, nämligen företagande. I skrivande stund har jag inget företag men drömmer när jag har lite mer pengar att starta upp en (speciell)bussnies. För vem drömmer egentligen inte om att få arbeta på ens egna tider, själv kunna påverka hur mycket man ska tjäna och se hur något man själv skapat bli framgångsrikt och omtyckt? Jag kommer såklart att skriva lite mer lättsint om företagande och inte slänga med avancerade facktermer hit och dit så att alla kan förstå. Dagens ungdommar är morgandagens entrepenörer. Peace !

Dezign

2011-11-30 / 17:24:04 / Allmänt / 0 kommentarer
YO!
Idag så håller jag på och gör en design till bloggizen. Leker lite i paint ( <3 ) och försöker skapa en sådandär snygg förstabildöverbildwhatever. Här kommer en liten lista.

todays -+

- jag har bara fyra besökare på bloggen idag.buhu.
- jag vet inte om det bara är jag men jag blir typ irriterad på mig själv när jag ska skriva lite snabbt på bloggen det ser ut som en förskoleelev har varit framme i farten.ass störigt att läsa ? (om någon läser snela skriv ärligt vad ni tycker!!! ) Danke.
+ Det har varit en vacker dag idag, mycket SOOOOOOOOOOOOOOOL! :D
+ Hittade mitt bibliotekskort, oh yeah!

läppbalsam

2011-11-29 / 12:29:47 / fashion / 4 kommentarer



Nu när det har blivit kyligare ute så är det lätt hänt att läpparna flagnar och spricker. Då finns det få saker som slår ett mjukgörande läppbalsam ! :)

läppcerat från smith's rosebud,apoteket och nivea


RSS 2.0