..,

2011-12-25 / 17:13:01 / Allmänt / 2 kommentarer
Hej!
Hoppas ni haft en trevlig jul! Nu har jag bestämt mig för att ta upp bloggandet först i februari då jag fortfarande har högar av böcker att ta mig igenom. Då kommer jag även att börja ta lite egna bilder till bloggen och försöka att uppdatera ännu mer.

Vi hörs! :)

bloggpaus...,

2011-12-17 / 14:55:54 / Allmänt / 1 kommentarer
haha jag orkar seriöst inte skriva på denna blogg for the moment. Så det blir en bloggpaus. Om någon faktiskt läser denna blogg så får dem gärna kommentera om de vill att jag ska börja blogga igen....

VOGUE inspiration

2011-12-11 / 17:10:44 / fashion / 0 kommentarer






Härliga bilder från tidningen VOGUE. Hundra procent inspiration.


Student skänker mer pengar än den rika (och snåla) bloggaren Kenza

2011-12-11 / 14:45:18 / Allmänt / 1 kommentarer

jag skäner mer pengar en kenza i välgörenhet i procent

Japp, jag skänker mer pengar en Kenza i procent. Medans hon lägger ner över 20 000 kronor en märkesväska och skänker bara 10 000 till välgörenhet= nada. Jag däremot lägger ner 100 spänn på en väska och skänker hela 2500,fattar ni ens hur grym jag är?

Jaja nog om det nu. Idag då ska jag åka till stadsbiblitoteket för att sedan ge mig ut i bokdjungeln. Jag ska försöka hitta bra böcker till ett projektarbete samt bra engelska böcker. Det är supersvårt att hitta bra engelska böcker antingen är dem för simpla eller så är handlingen aldelles för komplex. Har ni några tips på bra engelska böcker?


update

2011-12-10 / 16:29:46 / Allmänt / 1 kommentarer
Gah pluggar som en galning just nu inför nationella som är på Onsdag då resultatet ska avgöras för ett halvårs slappande på mattelektionerna...So nervous. Har laddat upp med godis,bra musik och annat gott :) Ni får ha en riktigt mysig helg :) <33

Jag vill resa dit någon dag

2011-12-09 / 18:42:00 / Allmänt / 1 kommentarer

bild: flickr

Maldiverna. Där skulle jag kunna spendera timmar åt att snorkla och beundra det vackra landskapet som finns dolt under vattnenytan. Njuta av att bara finnas till och strosa längs dessa pärlemorvita stränder. Leva i nuet och glömma bort vardagen för ett tag.

red christmas stylish

2011-12-08 / 19:40:00 / fashion / 1 kommentarer
Dress For Success
läppstift lancome,handväska chanel, tröja placedestensdances.com,skor fendi och kavajen från Tom ford.

Ett kollage för en lite rödare jul. Rött får man aldrig för mycket av under julen!

pepplåt

2011-12-08 / 18:33:25 / Allmänt / 0 kommentarer


Denna vackra melodi är min pepplåt. Den peppar mig inför långa löpträningar och studiepass. Den är bara så himla go!
Ta och lyssna vetja ;)


the row

2011-12-07 / 15:11:05 / fashion / 1 kommentarer
blogg bild the row alternativ outfit av olsen tvillingarnas klädlinje john lennon brillor, alligator, röd rost blå skjorta snygg outfit
therow.com

Olsen tvillingarnas klädlinje the row har verkligen jättefina plagg och accessoarer. Den "roströda" tröjan är verkligen en favorit, det är ett sådant plagg som aldrig går ur tiden. Den snygga alligatorväskan är också en sak jag verkligen skulle behöva, hehe. Den piffar upp en tråkig vardagsoufit och går att matcha till det mesta.

Jeffrey campell WANTED

2011-12-05 / 16:12:00 / fashion / 2 kommentarer

JAG VILL HA DESSA! Jag brukar inte vara den personen som faller för trendskor som dessa som alla modebloggare redan har bloggat om. Men detta är mitt undantag. Jag vill rocka stan i dessa balla skor. Tänk vad snyggt med jeffreycampellskorna+short+stor nirvana tshirt. Give me!

Anledningen till att jag inte köpt dessa än är den där lilla detaljen att summan av kardemumman för dessa ligger någonstanns över tusenlappen. Japp, som ni säkert listat ut så tillhör jag den sorts människor som lever på nuddlar för 2.99 på ica, snor toalettpappret från mcdonalds och som blir aldelles till sig om man råkar hitta en tjuga på tunnelbanan. Jag är en student .

Kenza

2011-12-05 / 11:49:24 / Allmänt / 10 kommentarer

Detta inlägg tänkte jag ägna till att skriva en liten sammanfattning om mina åsikter angånde sveriges mest kända och bästa bloggare(förutom jag då hihi) - Kenza.

+ Kenza är en sådan driven tjej. Hon är så himla ball tycker jag. Hon har rest och upplevt många grejor som jag hemskt gärna skulle vilja uppleva. Hon har designat framgångsrika kollektioner och jaa...en äkta entrepenör! Som om det inte vore nog så är hon supertrevlig! Hon är verkligen down too earth och jätte oseriös,haha hon har humor helt klart. Det är slutsaten jag kan dra de få gånger jag träffat på henne på stan (2 och en halvgång då jag bara såg henne).

- Efter att ha läst hennes blogg idag så måste jag säga att hon verkar vara väldigt snål när det kommer till pengar. Hon skriver att hon självklart skänker pengar till välgörenhet då hon är en aktiv värdsförälder. Men tänk efter lite nu. Kenza drar in sexsifftigt varje månad och allt hon ger tillbaka är ynka 300/200 kronor i månaden. Tänk vad lite det är i procent. Det är en skam tycker jag.


Följa varandra via bloglovin ?

2011-12-05 / 11:03:23 / Allmänt / 0 kommentarer
Följ min blogg med Bloglovin
från och med nu så kan man följa min blogg med blogglovin'

Ska vi följa varandra via bloglovin ? Kommentera när du börjat följa mig så följer jag till dig!
win-win situation.

matematiken är svår att klara.

2011-12-04 / 17:55:01 / Allmänt / 0 kommentarer
jag vet att jag inte kommer att klara matteprovet. Jag har inte pluggat. Försökt ett antal gånger men slutat då jag blivit så upprörd för att jag inte förstår. Prov på hela boken är det imorgon. Jag vet att ett ig ligger och väntar på mig. Fan, jag får ta och läsa om kursen. Nytt år då, nya tag. Så jag får väl bara förbedreda mig för några deppiga dagar och ladda med godis. Kände mig bara tvungen att skriva av mig någonstanns.

underkläder från topshop

2011-12-02 / 18:33:00 / fashion / 0 kommentarer


Jag skulle inte tacka nej till lite nya underkläder, det är något som är säkert. Jag har inte råd att lägga ut 3 till fyrahundra svenskariksdaler på en ny skön bh. Dessutom vägrar jag köpa hms bhs med de mest konstiga passformarna man kan hitta. Så jag vistas fortfarande i allmänheten bärandes mina gråa bhs som faktiskt en gång i tiden hade färgerna vit och svart.

Du som läser denna blogg och har råd att köpa nya undisar råder jag att genast besöka närmsta klädbutik och köpa dig lite snygga underkläder! Underkläder behärskar den där konsten att få bäraren att känna sig lite
snygg(are) och allmänt gladare nu när vintermörkret börjar smyga fram.

RSS 2.0